Sparkling Mind Blogi | Ravinto & hyvinvointi

Sparkling Mind Food | Keväinen porkkana-appelsiini-inkiväärimehu

Perjantai 1.1.2021 - Milja Kallio


Ihanaa! Kevät on ovella ja aurinko pilkistelee yhä useammin pilvien raosta! Kevät tuo mukanaan kuitenkin myös monenlaisia virustauteja ja vastustuskyky on kovilla. Kevätaurinkokin saattaa koitua monelle ongelmaksi, jos iho on herkkä. Ei kuitenkaan ole syytä painua epätoivoon, sillä porkkana-appelsiini-inkivääri mehu auttaa luomaan vastustuskykyä tai taltuttamaan nopeammin jo alkaneen flunssan. Lisäksi se on oiva apu aurinkoherkälle iholle sen suojaavien vaikutustensa vuoksi. Lue lisää ja kokeile itsekin!

Porkkana sisältää runsaasti beetakaroteenia, jonka tiedetään suojaavan ihoa. Porkkana onkin hyvä apu auringon parempaa sietokykyä etsiessä ja kauniin rusketuksen aikaansaamisessa.

Appelsiini sisältää runsaasti c-vitamiinia, joka hyödyksi sekä flunssan häätäjänä, että ihon hoidossa. C-vitamiini nimittäin auttaa parantamaan vastustuskykyä.. Lisäksi se toimii iholle välttämättömän rakenne aineen, kollageenin, esiasteena, jolloin se tukee myös ihon hyvinvointia.

Inkiväärin sisältämä.. auttaa hillitsemään tulehdusta ja toimii oivana apuna flunssan lievityksessä. 

Tietenkään kyse ei ole mistään kaiken parantavasta ihmejuomasta, mutta terveellisen ruokavalion lisänä tätä ihanan makean ja raikkaan makuista juomaa kannattaa ehdottomasti kokeilla!

Porkkana-appelsiini-inkiväärimehu (2 annosta)

5 luomuporkkanaa (n. 0.5kg)

2 kuorittua appelsiinia

10 g pala inkivääriä

 

Pese porkkanat ja inkivääri, kuori appelsiinit ja mehusta ainekset mehulingossa ja nauti.

Avainsanat: porkkana-appelsiini-inkiväärimehu, vihermehu, superfood


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini