Hierontapalvelut

Kehonhuoltoa ammattitaidolla ja kehoasi kunnioittaen

Erilaiset tuki- ja liikuntaelin vaivat, lihasperäiset kipu-ja jännitystilat sekä henkinen stressi ovat nykypäivän hektisessä ympäristössä hyvin yleisiä ja ikävimmillään heikentävät elämänlaatua. Laaja terveysalan osaamiseni ja pitkä terapiatyön kokemukseni sekä koulutetun hierojan koulutukseni antavat minulle valmiuden auttaa sinua voimaan näiden haasteiden kanssa paremmin. Käytän hieronnassa pääasiallisesti klassisen hieronnan hoitavia otteita erilaisia tekniikoita hyödyntäen. Hieronta on toteutettavissa myös kevyenä ja rentouttavana, mikäli kehosi kaipaa vain rauhoittumista arjen keskellä. Voin myös räätälöidä toiveidesi mukaisen hierontakokonaisuuden tai voit valita valmiista hemmotteluhoidoista omasi.

Tervetuloa kiireettömään hyvän olon hierontaan!

Hoitavaa tai rentouttavaa hierontaa tarpeidesi ja toiveidesi mukaan

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta on lihaksia monipuolisesti muokkaavaa ja rentouttavaa hierontaa. Se parantaa tehokkaasti verenkiertoa ja lymfakiertoa, lievittää kipua ja turvotusta ja elvyttää väsyneitä lihaksia ja auttaa palautumaan tehokkaasti fyysisestä rasituksesta. Se on myös kevyesti toteutettuna erittäin tehokas keino mielen ja kehon rentoutumiselle. Hieronta räätälöidään asiakkaiden tarpeiden mukaiseksi kokonaisuudeksi 30min, 45min, 60min, 75min ja 90min pituisina hoitoina.

TEHOHIERONTAPAKETIT 75min

Olen räätälöinyt valmiiksi kokonaisuuksiksi kahdenlaiset tehohierontapaketit. Yksi keskittyy ylävartalojumien (selkä, sika, hartiat, rintalihakset, kädet, kasvot ja pää) ja toinen jalka-lonkka-alaselkä akselin jumien avaamiseen. Uusin tehopaketeistani on purentalihashieronta, joka on tullut myös monen niska-hartia alueen jumien ja migreenistä kärsivän suosikiksi. Tehohieronnat ovat kaikki laajoja ja hoitavia kokonaisuuksia - suosittelen kokeilemaan erityisesti, jos hieronnasta on aikaa, jumit ovat kroonistuneet tai vaikea-asteisia.

Ylävartalojumien tehohieronta paketti 75min

Ylävartalojumien tehopaketti on tehokas ja kokonaisvaltainen ylävartalojumien hoitokokonaisuus, joka on suunniteltu erityisesti vaikeiden ja/tai pitkittyneiden ylävartalojumien avaamiseen ja kiputilojen lievittämiseen. Käsittely aloitetaan niska-hartia-selän seudun lämpöhoidolla ja hieronnalla käsitellen lopuksi selinmakuulla kädet sekä rintakehän ja kaulan etuosan lihakset.

Lonkan ja alaselän alueen tehohieronta 75min

Tehokas ja kokonaisvaltainen alaselän, lonkan ja jalkojen alueen hoitokokonaisuus, jossa yhdistyy lämpöhoito klassisen hieronnan ottein tehtävään hierontaan. Tarpeen mukaan käytetään erilaisia venyttäviä ja mobilisoivia tekniikoita ja faskiakäsittelyä. Hoito sopii erityisestivaikeiden ja/tai pitkittyneiden lonkan ja alaselän alueen kireyksien avaamiseen ja kiputilojen lievittämiseen.

Purentalihashieronta 75min (sis. niska-hartia)

Purentalihashieronta rentouttaa ja lievittää lihasjännityksiä pään ja kasvojen sekä niska-hartia seudun alueella ja sopiikin erityisesti näiden alueiden kireyksien ja kiputilojen hoitoon sekä purentaongelmista, jännityspäänsärystä ja migreenistä kärsiville. Hoito on tehokas myös stressin lievitykseen.

Tässä hoidossa käsitellään kokonaisvaltaisesti kaikki purentaan vaikuttavat lihakset pään, kasvojen ja niska-hartia alueella. Hoito aloitetaan rentouttamalla niska-hartia alueen jännityksiä edeten rintakehän, kaulan etuosan, pään ja kasvojen alueelle keskittyen purentalihaksiin. Lopuksi hierotaan asiakkaan toiveista ja tilanteesta riippuen purentalihakset myös suun sisältä. Laajalla käsittelyllä saadaan parempi ja pitkäkestoisempi hoitotulos. Hoidon pituus on 75min, tarvittaessa jatkokäynnit voidaan tehdä lyhyempinäkin.

Rentouttavat hieronnat ja yhdistelmähoidot

Rentouttavat hieronnat ovat oikea valinta silloin, kun haluat rauhallisen hetken vain itsellesi rentoutuaksesi arjen kiireen keskellä. Ne ovat myös oiva idea lahjaksi. Rentouttaviin hierontoihin on helppo yhdistää myös kehon aineenvaihduntaa parantava ja kokonaisvalytaisesti virkistävä elektrolymfahoito - kokeile ihmeessä myös yhdessä ystävän tai puolison kanssa! Saatavilla esimerkiksi seuraavanlaisia hoitoja:

  • Intialainen päähieronta 45min
  • Rentouttava jalkahieronta 60min
  • Rentouttava kokohieronta 120min
  • Rentouttava pää- ja jalkahieronta & virkistävä jalkakylpy yhdelle tai kahdelle toteutettuna 30-45min
  • Rentouttava pää- ja jalkahieronta & elektrolymfahoito yhdelle tai kahdelle toteutettuna 45-60min

ASIAKASPALAUTTEITA

Maksutapoina käteinen, yleisimmät maksukortit sekä hieronnoissa e-passi, smartum ja edenred hyvinvointi ja hierontaedut. Peruuttamattomasta tai alle 24h peruutetusta käynnistä veloitetaan 50% käynnin hinnasta. Lahjakortit noudettavissa Liedon toimipisteestä tai ostettavissa verkkosivuilta. Luento- ja ryhmänohjauspaketeissa käytännöt ja hinnat sovitaan aina erikseen. Kysy lisää!