Kehonhuoltoa ammattitaidolla ja kehoasi kunnioittaen

Erilaiset tuki- ja liikuntaelin vaivat, lihasperäiset kipu-ja jännitystilat sekä henkinen stressi ovat nykypäivän hektisessä ympäristössä hyvin yleisiä ja ikävimmillään heikentävät elämänlaatua. Laaja terveysalan osaamiseni ja pitkä terapiatyön kokemukseni sekä koulutetun hierojan koulutukseni antavat minulle valmiuden auttaa sinua voimaan näiden haasteiden kanssa paremmin. Käytän hieronnassa pääasiallisesti klassisen hieronnan hoitavia otteita erilaisia tekniikoita hyödyntäen. Hieronta on toteutettavissa myös kevyenä ja rentouttavana, mikäli kehosi kaipaa vain rauhoittumista arjen keskellä. Voin myös räätälöidä toiveidesi mukaisen hierontakokonaisuuden tai voit valita valmiista hemmotteluhoidoista omasi.

Tervetuloa kiireettömään hyvän olon hierontaan!

Hoitavaa tai rentouttavaa hierontaa tarpeidesi ja toiveidesi mukaan

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta on lihaksia monipuolisesti muokkaavaa ja rentouttavaa hierontaa. Se parantaa tehokkaasti verenkiertoa ja lymfakiertoa, lievittää kipua ja turvotusta ja elvyttää väsyneitä lihaksia ja auttaa palautumaan tehokkaasti fyysisestä rasituksesta. Se on myös kevyesti toteutettuna erittäin tehokas keino mielen ja kehon rentoutumiselle. Hieronta räätälöidään asiakkaiden tarpeiden mukaiseksi kokonaisuudeksi 30min, 45min, 60min, 90min, 120min pituisina hoitoina.

Tehohierontapaketit 75min

Olen räätälöinyt valmiiksi kokonaisuuksiksi kahdenlaiset tehohierontapaketit. Toinen keskittyy ylävartalojumien

Purentalihashieronta (sis. niska-hartia) 75min

Purentalihashieronta rentouttaa ja lievittää lihasjännityksiä pään ja kasvojen sekä niska-hartia seudun alueella ja sopiikin erityisesti näiden alueiden kireyksien ja kiputilojen hoitoon sekä purentaongelmista, jännityspäänsärystä ja migreenistä kärsiville. Hoito on tehokas myös stressin lievitykseen.

Teen hoidon aina käsitellen kokonaisvaltaisesti kaikki purentaan vaikuttavat lihakset pään, kasvojen ja niska-hartia alueella. Hoito aloitetaankin rentouttamalla niska-hartia alueen jännityksiä edeten rintakehän, kaulan etuosan, pään ja kasvojen alueen purentalihasten käsittelyllä. Lopuksi hierotaan asiakkaan toiveista ja tilanteesta riippuen purentalihakset myös suun sisältä. Laajalla käsittelyllä saadaan parempi ja pitkäkestoisempi hoitotulos. Hoidon pituus on 75min, tarvittaessa jatkokäynnit voidaan tehdä lyhyempinäkin.

Alaselän ja lonkan alueen kipujen tehohierontapaketti 75min

Tehokas ja kokonaisvaltainen alaselän, lonkan ja jalkojen alueen hoitokokonaisuus, jossa yhdistyy lämpöhoito klassisen hieronnan ottein tehtävään hierontaan. Tarpeen mukaan käytetään erilaisia venyttäviä ja mobilisoivia tekniikoita ja faskiakäsittelyä. Hoito sopii erityisestivaikeiden ja/tai pitkittyneiden lonkan ja alaselän alueen kireyksien avaamiseen ja kiputilojen lievittämiseen.

Rentouttava hieronnat ja yhdistelmähoidot

Rentouttavat hieronnat ovat oikea valinta silloin, kun haluat rauhallisen hetken vain itsellesi rentoutuaksesi arjen kiireen keskellä. Ne ovat myös oiva idea lahjaksi. Rentouttaviin hierontoihin on helppo yhdistää myös kehon aineenvaihduntaa parantava ja kokonaisvalytaisesti virkistävä elektrolymfahoito - kokeile ihmeessä myös yhdessä ystävän tai puolison kanssa! Saatavilla esimerkiksi seuraavanlaisia hoitoja:

  • Rentouttava pää- ja niskahieronta 30min
  • Rentouttava kokohieronta 120min
  • Elektrolymfa jalkakylpy & kevyt jalkahieronta yhdelle tai kahdelle toteutettuna 45-60min
  • Elektrolymfa jalkakylpy & kevyt jalkahieronta + rentouttava pää- ja niskahieronta yhdelle tai kahdelle toteutettuna 45-60min


"Miellyttävä ja rentouttava hieronta, hyvin aukesi niskojen ja hartioiden jumit."

"Kuunteli ja huomioi omat toiveet ja löysi ongelmat helposti!"

"Voin suositella! Otti huomioon krooniset kipuni ja paneutui ongelmiini. Ei tarvinnut pelätä kipuja, vaan sai täysin rentoutua ja luottaa toisen ammattitaitoon."

"Sain yksilöllistä hierontaa migreenin hoitoon. Loistavaa asiakaspalvelua! Suosittelen lämpimästi!"

"Olen erittäin tyytyväinen saamaani hierontaan ja neuvontaan, hieroja on selkeästi oikeassa ammatissa!"

"Otteet ja palvelu ammattimaista, tulen ehdottomasti uudestaan!"

"Erinomainen hieronta jälleen, kiitos paljon!"

Ravintoterapia- ja ohjauskäynneistä sekä hieronta- ja elektrolymfahoidoista sarjahoitoalennuksena joka 5. hoito -30% tai kerralla ostettuna -10% (min 5 käyntiä), ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai valmiisiin paketteihin. Maksutapoina käteinen, yleisimmät maksukortit sekä hieronnoissa e-passi, smartum ja edenred hyvinvointi ja hierontaedut. Peruuttamattomasta tai alle 24h peruutetusta käynnistä veloitetaan 50% käynnin hinnasta. Lahjakortit noudettavissa Liedon toimipisteestä tai ostettavissa verkkosivuilta. Luento- ja ryhmänohjauspaketeissa käytännöt ja hinnat sovitaan aina erikseen. Kysy lisää!