Kehonhuoltoa ammattitaidolla ja kehoasi kunnioittaen

Erilaiset tuki- ja liikuntaelin vaivat, lihasperäiset kipu-ja jännitystilat sekä henkinen stressi ovat nykypäivän hektisessä ympäristössä hyvin yleisiä ja ikävimmillään heikentävät elämänlaatua. Laaja terveysalan osaamiseni ja pitkä terapiatyön kokemukseni sekä koulutetun hierojan koulutukseni antavat minulle valmiuden auttaa sinua voimaan näiden haasteiden kanssa paremmin. Käytän hieronnassa pääasiallisesti klassisen hieronnan hoitavia otteita erilaisia tekniikoita hyödyntäen. Hieronta on toteutettavissa myös kevyenä ja rentouttavana, mikäli kehosi kaipaa vain rauhoittumista arjen keskellä. Voin myös räätälöidä toiveidesi mukaisen hierontakokonaisuuden tai voit valita valmiista hemmotteluhoidoista omasi.

Tervetuloa kiireettömään hyvän olon hierontaan!

Hoitavaa tai rentouttavaa hierontaa tarpeidesi ja toiveidesi mukaan

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta on lihaksia monipuolisesti muokkaavaa ja rentouttavaa hierontaa. Se parantaa tehokkaasti verenkiertoa ja lymfakiertoa, lievittää kipua ja turvotusta ja elvyttää väsyneitä lihaksia ja auttaa palautumaan tehokkaasti fyysisestä rasituksesta. Se on myös kevyesti toteutettuna erittäin tehokas keino mielen rentoutumiselle. Hieronta on toteutettavissa eri pituisina ja erilaisiin tarpeisiin esimerkiksi seuraavasti:

  • Hieronta 30min
  • Hieronta 45min
  • Hieronta 60min
  • Hieronta 90min
  • Hieronta 120min

Rentouttava hieronnat ja yhdistelmähoidot

Rentouttavat hieronnat ovat oikea valinta silloin, kun haluat rauhallisen hetken vain itsellesi rentoutuaksesi arjen kiireen keskellä. Ne ovat myös oiva idea lahjaksi. Rentouttaviin hierontoihin on helppo yhdistää myös kehon aineenvaihduntaa parantava ja kokonaisvalytaisesti virkistävä elektrolymfahoito - kokeile ihmeessä myös yhdessä ystävän tai puolison kanssa! Saatavilla esimerkiksi seuraavanlaisia hoitoja:

  • Rentouttava pää- ja niskahieronta 30min
  • Kevyt jalkahieronta 30min
  • Elektrolymfahoito yhdelle tai kahdelle 30min
  • Elektrolymfahoito + rentouttava pää- ja niskahieronta yhdelle tai kahdelle toteutettuna 30-40min
  • Elektrolymfahoito + kevyt jalkahieronta yhdelle tai kahdelle toteutettuna 45-50min


"Miellyttävä ja rentouttava hieronta, hyvin aukesi niskojen ja hartioiden jumit."

"Kuunteli ja huomioi omat toiveet ja löysi ongelmat helposti!"

"Voin suositella! Otti huomioon krooniset kipuni ja paneutui ongelmiini. Ei tarvinnut pelätä kipuja, vaan sai täysin rentoutua ja luottaa toisen ammattitaitoon."

"Sain yksilöllistä hierontaa migreenin hoitoon. Loistavaa asiakaspalvelua! Suosittelen lämpimästi!"

"Olen erittäin tyytyväinen saamaani hierontaan ja neuvontaan, hieroja on selkeästi oikeassa ammatissa!"

"Otteet ja palvelu ammattimaista, tulen ehdottomasti uudestaan!"

"Erinomainen hieronta jälleen, kiitos paljon!"

Ravintoterapia- ja ohjauskäynneistä sekä hieronta- ja elektrolymfahoidoista sarjahoitoalennuksena joka 5. hoito -30% tai kerralla ostettuna -10% (min 5 käyntiä). Maksutapoina käteinen, yleisimmät maksukortit ja e-passi. Peruuttamattomasta tai alle 24h peruutetusta käynnistä veloitetaan 50% käynnin hinnasta. Lahjakortit noudettavissa Liedon toimipisteestä tai ostettavissa verkkosivuilta. Luento- ja ryhmänohjauspaketeissa käytännöt ja hinnat sovitaan aina erikseen. Kysy lisää!