Elektrolymfahoidot

Virkistä mieltä ja aineenvaihduntaa elektrolymfalla

Kehoamme kuormittavat myrkyt, jatkuva kiire ja henkinen stressi vaurioittavat soluja, hidastavat kehomme luonnollista korjaustoimintaa, saavat aikaan tulehdusreaktioita ja vahingoittavat suoliston bakteeritasapainoa. Liiallinen lisätaakka rasittaa kehomme puhdistuselimiä (maksa, munuaiset, suolisto, iho, lymfajärjestelmä ja keuhkot), jolloin kehomme aineenvaihdunta ja tärkeät puhdistustoiminnot häiriintyvät ja kehomme alkaa oireilla. Terveellisillä elämäntavoilla voimme korjata kehomme puutteellista toimintaa kokonaisvaltaisesti. Puutteellisesti toimivasta aineenvaihdunnasta johtuvaa väsymystä turvotusta, nivelsärkyjä, päänsärkyä ja pahoinvointia voimme helpottaa myös esimerkiksi Elektrolymfahoidolla. Hoidot ovat hyvä apu myös treenitulosten parantamiseen ja treenistä toipumiseen.

Elektrolymfahoito rentouttaa, vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja puhdistaa kehoa

Ditelle-Bene laitteen avulla annettavat elektrolymfa jalkakylpyhoidot tehostavat sähkömagneettisen kentän avulla ravinteiden hyväksikäyttöä ja kuona-aineiden poistumista kehosta, jolloin voimme kokea monenlaisia hyviä vaikutuksia. Yleistä hoidosta:
  • Hoito vaikuttaa positiivisesti lymfa- ja verenkierron kautta mm. turvotukseen, migreeniin, stressiin, nivelongelmiin, reumatismiin, väsymykseen, PMS-oireisiin, suonikohjuihin, vitrsan happoisuuteen jne.
  • hoidolla voidaan myös ehkäistä sydän- ja verisuoniongelmia, diabetesta, maksa-, munuais- ja virtsaelinten ongelmia
  • hoidon kesto 30-40minuuttia, paras tulos saavutetaan sarjahoidolla
  • hoidon tulos on havaittavissa jo ensimmäisten hoitojen yhteydessä asiakkaan tuntemana kokonaisvaltaisena virkistymisenä ja rentoutumisena
  • hoitoa ei voi tehdä, mikäli sinulla on sydämentahdistin tai muita magneettisia laitteita, sinulle on tehty sydämen siirto, olet raskaana tai imetät tai sinulla on epilepsia, kasvain tai muu vakava sairaus
  • hoidot voidaan tehdä kahdelle samanaikaisesti - kokeile yhdessä puolison tai ystävän kanssa!

Valittavanasi on esimerkiksi seuraavat hoidot ja hoitokokonaisuudet:

  • Elektrolymfa jalkakylpy yhdelle tai kahdelle
  • Rentouttava pää- ja jalkahieronta elekrolymfajalkakylvyllä yhdelle tai kahdelle

Huom! Elektrolymfahoidot kahdelle toteutetaan samaan aikaan molemmille - Kokeile yhdessä puolison taiystävän kanssa! Voidaan toteuttaa myös erilaisten ryhmätoimintojen yhteydessä esim. 20min virkistävinä hoitona - Kysy lisää!


"Kuuden käynnin elektrolymfa sarjahoidon myötä sain apua levottomiin jalkoihini ja vyötäröltäni hävisi 5cm ilman muita elämäntapamuutoksia. "

"Hoidon jälkeen on aina niin ihanan kevyet ja kivuttomat jalat!"

"Teen työtä sairaanhoitajana ja olen paljon jaloillani. Hoito helpotti turvotusta ja kipuja huomattavasti :)"

"Aloin hoitojakson aikana nukkumaan paremmin ja väsymykseni helpotti."

Maksutapoina käteinen, yleisimmät maksukortit sekä hieronnoissa e-passi, smartum ja edenred hyvinvointi- ja hierontaedut. Peruuttamattomasta tai alle 24h peruutetusta käynnistä veloitetaan 50% käynnin hinnasta. Lahjakortit noudettavissa Liedon toimipisteestä tai ostettavissa verkkosivuilta. Luento- ja ryhmänohjauspaketeissa käytännöt ja hinnat sovitaan aina erikseen. Kysy lisää!

Huom! Elektrolymfahoidot ovat toteutettavissa ainoastaan Liedon toimipisteessä.